Fanimatkat

Lähtisitkö kannustamaan suomalaisia yleisurheilijoita menestykseen maaotteluissa ja kansainvälisissä arvokisoissa? Minkälainen olisi hyvä matka kisaturistina? Kiinnostaisiko matkan aikana tavata urheilijoita, valmentajia ja joukkueen johtoa ja kuulla sisäpiirin tietoa? Lähdetäänkö yhdessä, niin saadaan aikaan kunnon fanikatsomo, joka näkyy ja kuuluu? Olisiko mukava mennä syömään ja tarinoimaan samanhenkisellä porukalla?

Tervetuloa mukaan Rooman kisojen kannustusjoukkoihin!

Yleisurheilufanit ry YUF kutsuu kaikki kannustamaan suomalaisia ja seuraamaan muita huippuja koko viikoksi Rooman EM-kisoihin  kesäkuussa-24.

Fanimatkapaketteihin sisältyvät lennot Roomaan, majoitukset valitsemassanne hotellissa aamiaisineen, kisaliput All In ja Yleisurheilufanien kannatuspaidan. Matkassa ovat myös mukana matkanjohtajat Yleisurheilufaneista ja Kon-Tikista. Matkan aikana saattaa olla mahdollisuus tavata joitakin Suomen joukkueen urheilijoita ja joukkueen johtoa, kuten aiemmillakin kerroilla. Osa matkan tuotosta menee suomalaisen huippu-urheilun tukemiseen!

Varaa matkasi  tästä  Yleisurheilun EM-kisaviikko Rooma - Kon-Tiki Tours : Kon-Tiki Tours (kontiki.fi)

Jos et ole vielä jäsen, liittymisen voi hoitaa helposti Yleisurheilufanien verkkosivujen kautta.

Fanikatsomon tunnelma on hieno kokemus ja parasta paikan päällä! Lähde mukaan!